Vi søker etter en kreativ, nytenkende og energisk arbeidsleder / kokk

Via3 As er en sosial entreprenør som har som formål å utvikle menneskers ressurser gjennom arbeid og kompetanseheving. Vi er godkjent lærebedrift i flere fag og tilbyr opplæring til lærekandidater. 

Bedriften er eid av Askim og Skiptvet kommuner og holder til i nytt bygg i Masengveien 3, Askim. Lokalene er moderne og funksjonelle i forhold til vår virksomhet, og er bygget etter BREEAM-standard, som er en miljøklassifisering. Vi ønsker å ta både mennesker og miljø på alvor.

Arbeidsoppgavene skal være tilpasset den enkelte arbeidstaker og bidra til utvikling, mestring, sosial trygghet og personlig vekst. Dette bidrar til at våre ansatte opplever økt livskvalitet.

Virksomheten har hatt en rivende utvikling de siste årene, og framstår nå som en solid og allsidig bedrift med 7 ulike avdelinger og ca. 65 ansatte.

Fra 06.01.20 starter vi opp drift av Indre Østfold Cafe i Østfold Næringspark. 

Vi søker etter en kreativ, nytenkende og energisk arbeidsleder / kokk

Du vil bli en del av en organisasjon som har fokus på kontinuerlig forbedring og utviklingsarbeid. Du vil sammen med dagens kokk få ansvar for oppstart, drift og utvikling av Indre Østfold Cafe og drift av intern kantine på Via3. Som person må du ha vilje og evne til å jobbe med utvikling av arbeidstakere og lærekandidater, gjennom det daglige arbeidet på Cafeen og i virksomheten vår generelt. 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Daglig tilrettelegging, observasjoner og oppfølging av arbeidstakere på VTA ihht NAV’s kravspesifikasjon, samt lærekandidater
  • Planlegging, varebestilling, fakturering, kalkyler og regnskap
  • Sørge for god drift, utvikling og effektiv organisering
  • Ansvar for IK-mat og grunnleggende kompetanse i matsikkerhet (HACCP)
  • Daglig drift av Indre Østfold Cafe
  • Varme og kalde lunsjer, baking, møtemat og catering
  • Oppsøkende salg
  • Samarbeide med øvrige arbeidsledere, veileder og fagleder på tvers av avdelingene og bidra med faglig og personlig utvikling i ledergruppa og for arbeidsmiljøet
  • Samarbeide med eier, kunder og andre samarbeidspartnere
  • Fleksibel ift. å jobbe både på intern kantinedrift og ekstern Cafe, samt bistå ut i fra bedriftens behov
  • Samarbeide tett med dagens kokk på kantine og rullering av oppgaver

Egenskaper:

  • Positiv innstilling og stå-på-vilje
  • Gode kommunikasjonsevner, og ha evnen til å gjøre at ansatte føler seg sett og verdsatt
  • Kundevennlig
  • Strukturert og tydelig i din framtoning
  • God relasjonsbygger og erfaring fra å jobbe i team
  • Evne til å lede, motivere, prioritere og delegere
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne

Utdanning:

  • Fagbrev som kokk, institusjonskokk eller lignende
  • Må ha relevant arbeidserfaring; catering, coldtbord, baking m.m.

Vi ser etter deg som har en positiv innstilling med vilje og evne til å bygge relasjoner, være kreativ og kunne ta egne initiativ. Du må kunne jobbe strukturert, selvstendig og målrettet.

Du må trives med en allsidig arbeidshverdag og være fleksibel. Du må ha god kjennskap til lov og avtaleverk innen matsikkerhet.

Personlig egnethet vil vektlegges.

Vi kan tilby:

  • 100 % fast stilling – dagtid
  • Et dynamisk og spennende miljø
  • En genuin mulighet til å kombinere fag, arbeid og veiledning med utvikling av kompetanse og ressurser hos våre ansatte
  • Et tett arbeidsmiljø hvor vi jobber skulder til skulder, har en åpen dør, hvor du aldri står alene
  • God pensjonsordning i KLP
  • Lønn etter avtale

Søker må framlegge politiattest før ansettelse.

Ønsket oppstart snarest mulig.

Mer informasjon om oss finner du på www.via3.no og på Facebook. For ytterligere informasjon – ta kontakt med daglig leder Ann-Kristin Bønøgård, mob. 95122060

Søknadsfrist: 15.11.2019

Søknad med cv sendes: akb@via3.no